Szüleitek és az én szüleim ódákat tudnak zengeni a Klinikáról, az arany 80-as és ezüst 90-es évek sorozatáról. Én nem teszem, mer ugyan egyetlen epizódot sem néztem meg. És ahogy kezdeti rajongás rózsaszín ködje is kezd szertefoszlani, rádöbbenek, hogy valójában mégsem itt, Glottertalban
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hanem itt, a Schwarzwald-Baar Klinik-ben
 
 
 
 
 
dolgozom.  Ez Villingen-Schwenningen nevű város plusz százvalahány km kórháza. Villingen-Schwenningennek nemcsak a neve kettő, hanem a város is: Villingen egy kis ékszerdoboz, mindennel, ami egy városhoz kell. Schwenningen pedig egy nagy kaki. (A neurológia Schwenningenben van) Ehhez jön még pár kisebb falu és együttesen 83 ezer bejelentett lakos. Az utóbbiak közé tartozni nem olyan egyszerű, ha az ember komolyan veszi, este 6-ig ki nem teszi a lábát. Márpedig bejelenteni csak 16:30-ig lehet magunkat, ill egyedül szerdán 18:00-ig.
Hogy miért itt? Fogjuk föl úgy, hogy az Úr méltó büntetése lesújtott a nagypofájú, világi hívságoknak élő Victorra. Vagy úgy, hogy meg kell tanulnom tisztességes motivációs levelet írnom, regisztrálnom a GMC-nél, elvégezni az ALS-t és EPLS-t (angolszászoknál kizárólagosan elismert felnőtt ill. gyerekújraélesztési tanfolyamok) darabonként 
80 000 Ft-ért. Vagy úgy, hogy mégis csak jobb, mint a mátészalkai járási kórház, és ha már kiapadóban van a szülői apanázs, az ember ne nagyon válogasson.
Namármost ha jobb lesz az internetkapcsolatom, feltöltöm az üvegzsebem. Az imént szomorúan konstatáltam a számlámon szereplő 2 számjegyet, ami azért euróban sem rózsás. Elsősorban ennek is köszönhető, hogy most hétvégén nem egy közeli csilivili sípályán ficánkolok, hanem a gép előtt hervadozok. Ha holnapra sem jön hozzá még kettő, szerotoninszintem csúnyán le fog csökkenni a jókedvre hivatott szinapszisaimban.
 
Victor
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://drvictor.blog.hu/api/trackback/id/tr981737844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása